Hampurilainen

Sika tai naudan jayhelihaa. Mausta pihvi pippurilla ja suolalla. Chili antaa lisäpotkua. Paistat jauhelihapihvit rusaassa voissa, etteivät ole liian kuivia.
Valmista mantelileivät
Ainekset;
2 munaa
2 rkl turkkilaista jogurttia
2 tl Fiberhusk- psyllium siemenkuori jauhetta
1½ dl mantelijauhetta
3 rkl seesaminsiemeniä
2 tl leivinjauhetta
150 g juustoraastetta.

Sekoita aineet keskenään. Lusikoi yksi ruokalusikallinen taikinaa kerrallaan uunipellille leivinpaperin päälle ja muotoile siitä pyöreitä tai soikeita leipiä. Jätä leipien väliin kohoamisvara. Taikinasta tulee 4 (riippuu tietysti koosta) leipää, jotka ruokailijan on helppo halkaista. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes leivät ovat kauniin.kullankeltaisia.
Perunat ovat lantusta tehtyjä ranskalaisia. Lanttu kannattaa ensin pehmentää keittämällä vedessä ja sitten pyöräyttää paistinpannussa Vähän suolaa ja pippuria päälle, niin niistä tulee maukkaampia kuin perinteisistä ranskalaisista ja eivät sisällä tärkkelystä (sokeria) kuten peruna.
Leivän väliin tomaattia ja vihreätä maun mukaa, niin meillä on maukas hampurilainen eikä mitään roskaruokaa.

Speak Your Mind

*