lääketehtaiden huijauksia

Kopio: Peter C. Gøtzsche:n kirjasta
”Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus”

On pelottavaa kuinka paljon yhtäläisyyksiä lääketeollisuudella on rikollisuuden kanssa. Rikollisliigat tekevät hävyttömän suuria summia rahaa, samoin lääketeollisuus. Järjestäytyneen rikollisuuden sivuvaikutuksia ovat tapot ja kuolemat, ja lääketeollisuudessa sivuvaikutukset ovat aivan samat. Rikollisliigat lahjovat poliitikkoja ja muita silmäätekeviä, ja samoin toimii lääketeollisuus.

Todellisuudessa lääketeollisuus rahoittaa 70% lääketieteellisistä tutkimuksista. Tulos on sen mukainen.

Yksikään krooninen sairaus ei parane lääkkeillä, eikä ole tarkoituskaan. Lääkkeillä vain hoidetaan sairautta. Vilja-ja maitotuotteet ovat suurin syyllinen erilaisiin kroonisiin sairauksiin, mutta ihmiset ei usko tähän. Kyllä lääkäri tietää sanotaan.

Jos on esimerkiksi puhjennut vaikka diabetes. Diabetestä kutsuttiin ennen vanhaan sokeritaudiksi, mutta sen nimi on muutettu diabetekseksi ja samalla on alettu väittää, että rasva aiheuttaa diabetestä. Sellaista tutkimusta ei yksinkertaisesti ole olemassa, vaan se on lääketehtaiden propagandaa ja ihmiset uskoo siihen. Suomessa suurin osa lääketieteelliset proffat omistavat lääketehtaiden osakkeita, eli ovat heidän lobbareita. Diabeteksen hoito suunnitelmat menee diabeteksesta vastuussa olevan proffan mukaan. Lääkäriltä on oman ajattelu kielletty, muuten voi mennä virka. Ruoka olkoot lääkkeemme sanoo lääketieteen esi-isä Hippokrates. Siis sairaus ei parane sillä ruokavaliolla, jolla jokin sairaus on hankittu, vaan ainoastaan pahenee pahenemista. Diabeteksen kohdalla se tarkoittaa lopulta parantumattomia avohaavoja ja ehkäpä jäsenten amputointia.

Minulla on henkilökohtaisia tuttavia, jotka ovat ymmärtäneet tämän asia ja ovat päässeet eroon lääkityksestään, mutta se on pieni määrä verrattuna 500 tuhanteen diabeetikkoon, joita nykyisin on Suomessa. Ennusteiden mukaan vuoteen 2020 heitä tulee olemaan miljoona. Tämä sopii lääketehtaille.

Suomessa lääkäri Antti Heikkilä taistelee tätä tuulimyllyä vastaan. Hänellä on paljon näyttöä diabeteksen hoidosta, sillä hänellä on yli 2000 tyytyväistä potilasta, mutta tämäkin on pieni määrä koko ongelmaan.

Sokeri on syypäänä diabetekseen ja länsimainen ihminen  syö/ käyttää paljon sokeria tietämättään. Esimerkiksi yksi ruisleipä viipale sisältää ruokalusikallisen puhdasta sokeria.

Tämä tarkoitta, että kaikki viljatuotteet ovat terveysriski samoin peruna, josta 80 % on pelkkää tärkkelystä, joka myös muuttuu  elimistössä sokeriksi. Länsimaiset ihmiset syövät myös paljon hedelmiä, jotka sisältää suunnattomat määrät fruktoosia (hedelmäsokeria), joka niinikään elimistössä muuttuu sokeriksi.

Ja/kun  ihminen syö päivittäin paljon sokeripitoisia tuotteita, niin haima joutuu pitkin päivää tuottamaan insuliinia pitääkseen veren sokeritason kohdallaan, kunnes se väsyy ja sairaus puhkeaa.

Vähentämällä sokeripitoisten ruoka-aineiden syöntiä, niin haima pysyy suhteellisen tasapainossa, eikä näin ollen lääkitystä tarvita.

Vielä viisikymmentä luvulla  sokeritautisilta kielettiin leipä. Nykyisin kielletään luonnollinen eläinperäinen rasva (voi), joka vain pahentaa sairautta, mutta tämä onkin tarkoitus. Lääkkeet tekevät kauppansa. Tilalle tyrkytetään margariinia, joka on kovan kemiallisen prosessin käynyt luonnoton tuote. Margariini on yhtä molekyyliä vaille muovia.

Tri David Perlmutterin mukaan sokeri on myös pääsyyllinen alzheimerin taudin puhkeamiseen ja yleensä muistisairaudet ovat tulos liian vähäisestä luonnollisen rasvan saatavuudesta. Aivot tarvitsevat rasvaa ei hiilihydraatteja. Ihmisen systeemi valmistaa itse tarvittavan glukoosin

 

Ihmiset, jotka ovat tämän seikan ymmärtäneet ovat keskimäärin terveempiä. Esimerkkinä voin käytä omaa terveyttäni, joka on erinomainen. En tarvitse mitään lääkkeitä, vaikka ikää on 73v

Vaikka syömme paljon eläinperäisiä rasvoja, niin minun triglyseridi (veren rasva-arvo) on alle yhden, joka on erinomainen. keinotekoisilla rasvoilla (margariini) ei päästä alle kahden paitsi henkilöt, joita harrastaa kovaa treeniä ja liikuntaa.

 

Oikeastaan suurin lääketehtaiden huijaus on kolesterolilääkkeet. Suomessa näitä lääkkeitä syö noin 700 tuhatta ihmistä. Kolesterolilääkkeistä ei ole kenellekään hyötyä. Sanotaa, että jos sata ihmistä syö statiineja, niin mahdollisesti 1-2 ihmistä voi pelastua, eli 98 ihmistä syö näitä lääkkeitä pelastaakseen nämä kaksi.