Syövästä

 

 

 

 

 

Tämä italialainen lääkäri, Dr. T. Simoncini, sai ”viranomaisten järjestämät syytteet” ja lääkärin oikeudet vietiin, hänen saatuaan parannettua ”toivottomiksi tapauksiksi tuomittuja” syöpäpotilaitaan tavallisella ruokasoodalla, eli vetykarbonaatilla.
– Hän on tutkimusissaan havainnut että syöpä on sieni.
– Viralllisissa ruumiinavuksisa joissa kuolemansyyksi todetaan jokin syöpä, löydetään ”virallisesta syöpäkasvaimesta” poikkeuksetta myös sienikasvustoa.

Samoin kävi monille muille syöpälääkäreille USA: ssa, jotka pystyivät osoittamaan koko länsimaisen lääketeollisuuden valmistamat kallit syöpälääkkeet hyvätuottoiseksi huijaukseksi.

Tiede.fi |Huhti 02, 2011
Simoncinin mukaan syöpä on Candidan aiheuttama sieni-infektio. Simoncini on hoitanut syöpäpotilaita antamalla ruokasoodaa sekä suun kautta että suoraan kasvaimeen.
DR. SIMONCINI WRITES

Professori Robert J. Gillies osoitti yhdessä kollegoidensa kanssa ruokasoodasta olevan hyötyä: Raghunand N, Mahoney BP, Gillies RJ.
Sama tutkimusryhmä esitti, että ruokasooda lisää kasvaimen ph-arvoa:
syöpä sairaus

 

Syövän ainoa ravinto on sokeri

Useat tutkimukset osittavat sokerin ja nopeiden hiilihydraattien syövän yhteyden.

Virvoitus juomat aiheuttavat haimasyöpää. eturauhas syöpäriskiä lisää pienempikin määrä. Nopeat hiilihydraatit lisäävät

paksusuoli syöpää.

Sokeri lisää rintasyövän riskiä.

On jo pitkään tiedetty, että sokerin poisto  ravinnosta auttaa toipumaan syövästä.

Lähde http://www.anttiheikkila.com/blogi/

Jopa puolet lääketieteellisestä hoidosta on turhaa, sanoo professori – Potilas ei ole asiakas, eikä hoitoa pitäisi saada vain varmuuden vuoksi