Suomalainenko terve?

1.   Lähes miljoonalla on luut hauraat D-vitamiinin puutoksen takia, vaikka kyseinen vitamiini keksittiin jo 1800-luvulla ja sen lähde on kesän keskipäivän aurinko Suomessa paljaalle iholle. Ja lisäksi sitä on tutkittu tieteellisesti jo yli 20 vuotta ja yliannostuksia ei ole missään raportoitu, mutta meitä pelotellaan edelleen sen saannista.

D-vitamiini

2.   n. 40 000 suomalaista sairastaa I-tyypin diabetesta, joka on vahvasti yhdistetty D-vitamiinin puutoksen aiheuttamaksi ja tämä on tiedetty jo 11 vuotta, mutta edelleen Suomessa tämä sairaus lisääntyy 4% vuosivauhtia.

I-tyypin diabetes

3.   n. 500 000 sairastaa II-tyypin diabetesta, koska meitä on valistettu mm. rasvan vaaroista 40 vuotta, jotta niitä pitää välttää. Margariini ja rasvaton maito sekä viljat on jotain terveysruokaa vaikka ne aiheuttavat sairauksia.

II-typin diabetes

4.   n. 700 000 syö masennuslääkkeitä, koska suurimman osan aivojen välittäjäaineiden toiminta ei ole kohdallaan, johtuen hyvien rasvojen ja ravintoaineiden puutoksesta. Näitä aineita ei saa viljasta, rasvattomasta maidosta ja margariinista.

Lääketeolisuus

5. n. 700 000 syö statiineita, vaikka ne ovat suurimmalle osalle täysin turhia ja jopa haitallisia. Oikeanlainen ruokavalio ja muutama lähes ilmainen lisäravinne pitävät suonet puhtaina liiallisesta kalkista, tulehduksesta ja LDL-kolesterolista.
Statiinit

Monesti tuntuu kuin olisi parenpi huolehtia itse itsesä. Lääkärin kysniin kun joudut, niin tervettä päivää et näen.

Niin, terveyttä ei voi ulkoistaa.

_____________________________________________________

Suomalainen terveys/ravitsemuspolitiikka!

Terveyttä